miercuri, 6 iulie 2011

Fa-ti comentariile blogului DOFOLLOW!

In acest tutorial vei invata cum sa-ti faci comentariile de pe blogul tau dofollow. Daca nu stii ce semnifica dofollow sau nofollow, uita-te peste tutorialul: Ce sunt linkurile dofollow / nofollow?.

In mod implicit, comentariile pe Blogspot au atributul nofollow. Pentru a le face dofollow urmeaza pasii de mai jos:

  1. Te conectezi la Contul de Blogger, selectezi Design si apoi Editati HTML;
  2. Bifeaza casuta Extindeti sabloanele control;
  3. Cauta (CTRL + F) in sablonul blogului, linia:
    1href='data:comment.authorUrl' rel='nofollow'
  4. Sterge rel='nofollow' si salveaza sablonul.

Cum recunosc comentariile dofollow sau nofollow?


O metoda foarte simpla este folosirea add-on-urilor pentru Mozilla Firefox: NoDoFollow, iar pentru Chrome: NoFollow. Dupa ce ai instalat add-on-ul linkurile nofollow o sa fie marcate printr-un chenar rosu.

Avantaje si Dezavantaje


AVANTAJE: o sa ai mai multi vizitatori care o sa posteze comentarii la posturile tale, deoarece sunt "atrasi" de faptul ca in semnatura pot sa puna un nume si un link catre blogul / siteul lor, care va fi "urmat" de motoarele de cautare.

DEZAVANTAJE: este posibil ca multi dintre vizitatorii tai sa posteze comentarii doar pentru link (spam), fara a citi posturile tale si deci comentariile respective sa nu aiba nici un mesaj, sau legatura cu ceea ce este pe blogul tau.

Astept parerile voastre in legatura cu comentariile dofollow, iar daca sunteti detinatori de un astfel de blog il puteti specifica in comentariul vostru. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More