Creeaza-ti primul tau blog!

Termenul de "blog" provine din doua cuvinte - web si log (web log = jurnal web). Este un jurnal online in care gandurile si opiniilor detinatorului de blog sunt inregistrate, la fel ca un jurnal pe hartie, dar cu trei diferente distincte:

Cum pui numele tau la adresa de pe facebook

Stiti ca, in general o adresa de facebook se termina cu: ''id='', urmat de multe cifre.Va puteti personaliza adresa foarte usor, va fi si mai usor de tinut minte, sau pentru un site e super, dupa www.facebook.com/, sa scrie numele tau sau al site-ului.

Trucuri YMessenger

Aproape toata lumea foloseste Yahoo Messenger insa sunt putini aceia care ii stiu toata secretele. Nici eu nu le stiu pe toate insa o sa impartasesc cu voi unele dintre ele.

Cum trimit sitemap-ul blogului la Google

Sitemap-ul este un fisier XML ce cuprinde URL-urile dintr-un site, impreuna cu informatii suplimentare despre fiecare URL: cand a fost actualizat ultima data, cat de des se schimba si cat de important este in raport cu alte adrese URL din site-ul respectiv..

Cum se face un blog simplu cu chat

Mi-am propus astazi sa facem un blog gratuit pe BlogSpot pe care vom pune un Chat gratuit de la Xat si un player de muzica tot gratuit de la MixPod..

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More